beoordeling 9,6/10!

Werkwijze

 1. icon uitvoeringUitvoering
  We implementeren het plan in uw bedrijf
 2. icon afspraakAfspraak
  Laten we een gesprek voeren
 3. icon vernieuwingVernieuwing
  Eventuele vernieuwingen doornemen
 4. icon voorstelVoorstel
  Wij maken een voorstel op maat
 5. icon overeenstemmingOvereenstemming
  We komen samen tot een haalbare oplossing
 6. icon plan opstellenPlan opstellen
  We werken een plan uit voor de realisatie

Meer weten

KBL levert duurzame producten en streeft naar een volledig circulaire onderneming. Samen met onze leveranciers, partners en klanten kijken we naar de mogelijkheden om het totale gamma aan schoonmaakproducten dat wij leveren circulair in te richten. We leveren Cradle to Cradle (C2C) schoonmaakmiddelen, C2C hygiƫnische sanitaire supplies, werkwagens die zijn vervaardigd uit gerecyclede materialen en we refurbishen schoonmaakmachines.

 • Onze missie
  Wij willen de schoonmaakbranche en de inkopers van schoonmaakdiensten bewust maken van de noodzaak om op een andere manier om te gaan met schoonmaakmiddelen, -materialen en -machines. We beschikken over een KBL Refurbish Station, waar gebruikte werkwagens worden voorzien van nieuwe wielen, emmertjes, afvalhouders en wat er maar vervangen kan worden. Al deze vervangende artikelen bestaan voor zover mogelijk compleet uit gerecyclede en recyclebaar materiaal.
 • Onze ambitie
  In 2020 is onze bedrijfsvoering volledig duurzaam en voeren we een compleet circulair producten- en dienstenaanbod. Ons circulair kenniscentrum op het gebied van schoonmaakartikelen, -materialen en -machines neemt een sleutelpositie in bij het verder circulair inrichten van de branche. Samen met onze leveranciers, klanten en partners werken we aan een duurzame samenleving.
 • Samen op weg naar maatschappelijke meerwaarde
  Met innovatieve oplossingen, slimmer (her) gebruik van grondstoffen, afvalreductie en ketensamenwerking gaat KBL als circulaire en duurzame leverancier van schoonmaakartikelen, -materialen en -machines klantgericht maatschappelijke meerwaarde realiseren.

  Interesse?

  KBL helpt u de cirkel rond te maken!

  Wij staan u graag bij met deskundig advies. Maak een afspraak om de mogelijkheden van circulair inkopen te bespreken!

  Bel ons 085-27 35 428 verkoop@kblcirculair.nl

  Maak direct een afspraak

  Bestelsysteem / webshop

  gekoppeld aan uw administratie

  Voor onze klanten hebben we een bestelsysteem die ontwikkeld is om uw administratie zo makkelijk mogelijk te maken. We werken hiervoor samen met Softmaat, specialist in koppelingen met o.a. Exact (online), UNIT4, SAP, Microsoft Dynamics NAV. Daarnaast is er een koppeling met Nocore waardoor de facturen automatisch worden ingelezen en verwerkt.

  Bekijk onze producten

  Ga naar webshop

  Producten ophalen

  logo footer

  KBL Circulair Schoonmaakcentrum
  Bijlestaal 7
  1721 PT Broek op Langedijk
  Noord-Holland

  085-27 35 428

  verkoop@kblcirculair.nl

  logo KBL

  MEDEDELING

  Geachte bezoeker van onze websites / Beste klant

  I.v.m. het Corona virus en de maatregelen die door de overheid worden genomen zijn heeft KBL ook haar eigen maatregelen genomen.
  Omdat schoonmaken van wezenlijk belang blijft, zijn wij gewoon operationeel, echter in een iets andere setting. Wie thuis kan werken, werkt thuis.
  Bezoek aan kantoor worden opgeschort en afhaalklanten worden geminimaliseerd

  Lees meer...

  Social enterprise logo

  Scroll naar boven