beoordeling 9,6/10!

Verpakkingen, plastic, papier, schoonmaakmateriaal, -machines en werkwagens; KBL is samen met MVO Nederland een traject gestart om de schoonmaakbranche op een meer circulaire manier in te richten. Om de cirkel rond te krijgen is het van belang dat producenten hun producten retour krijgen en op een verantwoorde manier opnieuw gebruiken. KBL heeft de ambitie om in 2018 een volledig circulair assortiment te voeren.

Als partner van MVO Nederland zijn we onderdeel van de beweging naar de nieuwe economie: een economie waarin positief financieel resultaat hand in hand gaat met de zorg voor onze planeet en mensen. Samen met MVO Nederland en de andere partners gaan we voor maximale impact, nationaal en internationaal. Samen met MVO Nederland gaan we voor een wereld die 100% klimaatneutraal is met gelijke rechten voor iedereen.

 

Interesse?

KBL helpt u de cirkel rond te maken!

Wij staan u graag bij met deskundig advies. Maak een afspraak om de mogelijkheden van circulair inkopen te bespreken!

Bel ons 085-27 35 428 verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

Bestelsysteem / webshop

gekoppeld aan uw administratie

Voor onze klanten hebben we een bestelsysteem die ontwikkeld is om uw administratie zo makkelijk mogelijk te maken. We werken hiervoor samen met Softmaat, specialist in koppelingen met o.a. Exact (online), UNIT4, SAP, Microsoft Dynamics NAV. Daarnaast is er een koppeling met Nocore waardoor de facturen automatisch worden ingelezen en verwerkt.

Bekijk onze producten

Ga naar webshop

Producten ophalen

logo footer

KBL Circulair Schoonmaakcentrum
Bijlestaal 7
1721 PT Broek op Langedijk
Noord-Holland

085-27 35 428

verkoop@kblcirculair.nl

logo KBL

MEDEDELING

Geachte bezoeker van onze websites / Beste klant

I.v.m. het Corona virus en de maatregelen die door de overheid worden genomen zijn heeft KBL ook haar eigen maatregelen genomen.
Omdat schoonmaken van wezenlijk belang blijft, zijn wij gewoon operationeel, echter in een iets andere setting. Wie thuis kan werken, werkt thuis.
Bezoek aan kantoor worden opgeschort en afhaalklanten worden geminimaliseerd

Lees meer...

Social enterprise logo

Scroll naar boven