beoordeling 9,6/10!

Maar liefst 50 procent van het plastic dat we in Europa gebruiken, belandt uiteindelijk op een vuilnisbelt in Afrika. Zonde en onnodig, want we kunnen dit plastic rustig nog een keer gebruiken. Datzelfde geldt voor lege verpakkingen, gebruikt papier, overtollige of afgedankte schoonmaakmaterialen, -machines en werkwagens.

KBL, ECMR en SieV slaan de handen ineen
Samen met ECMR (European Cleaning Machines Recycling) op Urk en SieV, de branchevereniging Schoonmaak voor het MKB richt KBL een circulair kenniscentrum voor de schoonmaak op. SieV wil dat haar leden met de circulaire economie bezig zijn en een start maken met de transitie van de
ouderwetse lineaire economie naar de circulaire economie en draagt dit initiatief een warm hart toe. ECMR werd opgericht in 2012 en houdt zich sindsdien bezig met het recyclen van reinigingsmachines.

Samen werken aan een circulaire totaaloplossing
Het is de bedoeling dat KBL hét circulaire kenniscentrum wordt voor de schoonmaakbranche. In dit kenniscentrum demonstreren we innovatieve producten en materialen en gaan we trainingen verzorgen op het gebied van duurzame reinigings-, schoonmaak- en onderhoudsmethodieken. KBL, ECMR en SieV gaan schoonmaakbedrijven een circulaire totaaloplossing aanbieden. We willen in circulariteit trendsettend in plaats van volgend zijn. Willen we dit succesvol maken, dan moeten we volume creëren en de krachten bundelen. Samen hebben we de sleutel in handen om de schoonmaakbranche volledig circulair te maken en de laatste stap te zetten om de cirkel te sluiten.

 

Interesse?

KBL helpt u de cirkel rond te maken!

Wij staan u graag bij met deskundig advies. Maak een afspraak om de mogelijkheden van circulair inkopen te bespreken!

Bel ons 085-27 35 428 verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

Bestelsysteem / webshop

gekoppeld aan uw administratie

Voor onze klanten hebben we een bestelsysteem die ontwikkeld is om uw administratie zo makkelijk mogelijk te maken. We werken hiervoor samen met Softmaat, specialist in koppelingen met o.a. Exact (online), UNIT4, SAP, Microsoft Dynamics NAV. Daarnaast is er een koppeling met Nocore waardoor de facturen automatisch worden ingelezen en verwerkt.

Bekijk onze producten

Ga naar webshop

Producten ophalen

logo footer

KBL Circulair Schoonmaakcentrum
Bijlestaal 7
1721 PT Broek op Langedijk
Noord-Holland

085-27 35 428

verkoop@kblcirculair.nl

logo KBL

MEDEDELING

Geachte bezoeker van onze websites / Beste klant

I.v.m. het Corona virus en de maatregelen die door de overheid worden genomen zijn heeft KBL ook haar eigen maatregelen genomen.
Omdat schoonmaken van wezenlijk belang blijft, zijn wij gewoon operationeel, echter in een iets andere setting. Wie thuis kan werken, werkt thuis.
Bezoek aan kantoor worden opgeschort en afhaalklanten worden geminimaliseerd

Lees meer...

Social enterprise logo

Scroll naar boven