beoordeling 9,6/10!

Wie / wat is MVO

Maak direct een afspraak

Wat is MVO?

Het draait bij MVO om het aanbrengen van een goede balans tussen de financiƫle aspecten van de bedrijfsvoering en de sociale en economische aspecten. Bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen zorgen voor mens en milieu met behoud van hun winst. Dit zijn de drie P's: people, planet en profit. Deze bedrijven houden dus rekening met de maatschappelijke effecten van hun activiteiten en nemen daar alle bedrijfsprocessen in mee.

Waarom zou je als bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen?
Wanneer een bedrijf oog heeft voor mens en milieu levert dit allerlei voordelen op. Het zorgt voor een positieve sfeer binnen het bedrijf. Mensen hebben het idee dat ze meer doen dan alleen geld verdienen voor de baas. Ze leveren met het bedrijf een positieve bijdrage aan de samenleving.

MVO kost geen geld. Het levert geld op. Het terugdringen van afval en CO2-uitstoot en het zuiniger omgaan met energie en grondstoffen levert bedrijven een hogere winst op en is ook nog eens beter voor het milieu. Daarnaast zorgt maatschappelijk verantwoord ondernemen voor een beter imago bij klanten en bij potentiƫle werknemers.

Wat doet MVO Nederland?

MVO Nederland gelooft in de kracht van bedrijven om bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld en wil zo veel mogelijk bedrijven en organisaties inspireren, verbinden en versnellen op weg naar klimaatneutrale, circulaire en inclusieve bedrijfsmodellen en sterke en stabiele bedrijfsresultaten.

De basis van MVO
In dit filmpje, gemaakt door de Kamer van Koophandel, legt MVO-expert Jos Reinhoudt de basis van maatschappelijk verantwoord ondernemen uit:

Interesse?

KBL helpt u de cirkel rond te maken!

Wij staan u graag bij met deskundig advies. Maak een afspraak om de mogelijkheden van circulair inkopen te bespreken!

Bel ons 085-27 35 428 verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

Bestelsysteem / webshop

gekoppeld aan uw administratie

Voor onze klanten hebben we een bestelsysteem die ontwikkeld is om uw administratie zo makkelijk mogelijk te maken. We werken hiervoor samen met Softmaat, specialist in koppelingen met o.a. Exact (online), UNIT4, SAP, Microsoft Dynamics NAV. Daarnaast is er een koppeling met Nocore waardoor de facturen automatisch worden ingelezen en verwerkt.

Bekijk onze producten

Ga naar webshop

Producten ophalen

logo footer

KBL Circulair Schoonmaakcentrum
Bijlestaal 7
1721 PT Broek op Langedijk
Noord-Holland

085-27 35 428

verkoop@kblcirculair.nl

logo KBL

MEDEDELING

Geachte bezoeker van onze websites / Beste klant

I.v.m. het Corona virus en de maatregelen die door de overheid worden genomen zijn heeft KBL ook haar eigen maatregelen genomen.
Omdat schoonmaken van wezenlijk belang blijft, zijn wij gewoon operationeel, echter in een iets andere setting. Wie thuis kan werken, werkt thuis.
Bezoek aan kantoor worden opgeschort en afhaalklanten worden geminimaliseerd

Lees meer...

Social enterprise logo

Scroll naar boven