beoordeling 9,6/10!

SOCIAL RETURN

Maak direct een afspraak

Bij aanbestedingen boven de € 250.000,- staat in het contract dat er bij de uitvoering van de opdracht ook mensen moeten worden ingezet met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt.

Extra arbeidsplekken, werkervaringsplekken of stageplekken
Als een organisatie social return toepast, worden er bij de inkoop afspraken gemaakt met opdrachtnemers over het creëren van extra arbeidsplekken, werkervaringplekken of stageplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voorbeelden hiervan zijn langdurig werklozen, mensen die gedeeltelijke arbeidsongeschikt zijn of jongeren met een beperking. Door het op deze wijze creëren van extra arbeidsplaatsen, kan de doelgroep participeren naar vermogen waardoor er sprake is van extra productiviteit die anders onbenut zou blijven. Social return beoogt nadrukkelijk om bestaande banen niet te verdringen.

SROI bij KBL
Maarten Lam is na een proeftijd van 2 maanden aan de slag gegaan bij KBL als chauffeur/magazijnman. Maarten komt bij de GGZ vandaan en heeft tijdens zijn ziekte 5 jaar thuis gezeten. Door Maarten een baan aan te bieden krijgt hij de kans om weer actief aan de maatschappij deel te nemen en werkervaring en sociale contacten op te doen. Ook namen we Inge Knegt (voorheen gepensioneerd) aan voor 16 uur per week. Zij verricht diverse technische werkzaamheden en zorgt binnen KBL voor de naleving van de RI&E. Daarnaast coördineert zij de afvalstromen en ziet ze erop toe dat deze goed en schoon opgeleverd worden.

Interesse?

KBL helpt u de cirkel rond te maken!

Wij staan u graag bij met deskundig advies. Maak een afspraak om de mogelijkheden van circulair inkopen te bespreken!

Bel ons 085-27 35 428 verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

Bestelsysteem / webshop

gekoppeld aan uw administratie

Voor onze klanten hebben we een bestelsysteem die ontwikkeld is om uw administratie zo makkelijk mogelijk te maken. We werken hiervoor samen met Softmaat, specialist in koppelingen met o.a. Exact (online), UNIT4, SAP, Microsoft Dynamics NAV. Daarnaast is er een koppeling met Nocore waardoor de facturen automatisch worden ingelezen en verwerkt.

Bekijk onze producten

Ga naar webshop

Producten ophalen

logo footer

KBL Circulair Schoonmaakcentrum
Bijlestaal 7
1721 PT Broek op Langedijk
Noord-Holland

085-27 35 428

verkoop@kblcirculair.nl

logo KBL

MEDEDELING

Geachte bezoeker van onze websites / Beste klant

I.v.m. het Corona virus en de maatregelen die door de overheid worden genomen zijn heeft KBL ook haar eigen maatregelen genomen.
Omdat schoonmaken van wezenlijk belang blijft, zijn wij gewoon operationeel, echter in een iets andere setting. Wie thuis kan werken, werkt thuis.
Bezoek aan kantoor worden opgeschort en afhaalklanten worden geminimaliseerd

Lees meer...

Social enterprise logo

Scroll naar boven