beoordeling 9,6/10!

Professionele schoonmaakartikelen met MVO label

KBL, het circulaire schoonmaakcentrum, levert als groothandel in schoonmaakartikelen, een compleet pakket aan milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen voor het beste resultaat. Door onze kennis van en ervaring met het leveren van schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen aan de professionele schoonmaakbranche springen wij in op de meest recente ontwikkelingen op het gebied van circulair schoonmaken.

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Bij het KBL Circulair Schoonmaakcentrum vindt u een ruim assortiment aan professionele schoonmaakproducten voor de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in en rondom kantoren, scholen, ziekenhuizen en industriële bedrijven. U kunt bij ons ook terecht voor hoge kwaliteit schoonmaak middelen en schoonmaakmachines. Al onze producten, materialen en machines voldoen aan een of meerdere MVO-labels. Daarnaast nemen we gebruikte materialen en lege verpakkingen in en zorgen ervoor dat deze worden hergebruikt. We nemen of kopen gebruikte werkwagens en machines terug en zorgen ervoor dat ze worden opgeknapt en zo hun weg vinden naar een nieuwe gebruiker. Zo zijn we samen circulair en streven wij naar een zo laag mogelijk verbruik van essentiële grondstoffen.

Speciale reinigingsmiddelen

Als leverancier van professionele schoonmaakmiddelen met een focus op MVO leveren wij niet alleen ecologische schoonmaak middelen maar tegelijkertijd ook de speciale reinigingsmiddelen voor elk denkbaar oppervlak of object. Schoon sanitair en hygiene zijn met onze professionele schoonmaakproducten verzekerd. En uiteraard altijd milieuvriendelijk en van hoge kwaliteit.

Circulair schoonmaken

Onze missie voor het Circulair schoonmaken bestaat uit het terughalen van onze verpakkingen bij u, als onze klant. Zo heeft u minder afval en minder afvalkosten en kunnen wij de diverse afvalstromen op de juiste manier verwerken. KBL sorteert de diverse plastic soorten. In nauw overleg met onze leveranciers en onze partners in de recycling maken wij van de teruggehaalde verpakkingen weer een ander product. Zo worden er van de flacons o.a. stoelen, emmers etc. gemaakt. Van uw afvalstroom ontvangt u een certificaat. Op deze manier kunt u zien wat er van uw afval gemaakt wordt. Zo helpt u mee aan de Circulaire Economie in de schoonmaak

 Persoonlijk advies of tips

Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u meer weten over circulair schoonmaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u niet alleen alles vertellen over ons assortiment, maar kunnen u ook voorzien van tips onze aanpak van circulair schoonmaken én voor het beste resultaat op gebied van sanitair en hygiene. Voor herhaalde bestellingen kunt u eenvoudig gebruik maken van onze webshop voor professionele schoonmaakartikelen. Bij KBL Circulair Schoonmaakcentrum bestelt u gemakkelijk, snel en voordelig, én maatschappelijk verantwoord.

Waarom wij

KBL helpt u circulair te zijn!

  • Verminder de global footprint
  • Gecertificeerde / ecologische schoonmaakartikelen
  • Deskundig advies
  • Eigen logistieke dienst
  • Eigen technische dienst
  • Retour halen gebruikte verpakkingen en sanitaire supplies
  • Refurbishen werkwagens en hulpmateriaal

Interesse?

KBL helpt u de cirkel rond te maken!

Wij staan u graag bij met deskundig advies. Maak een afspraak om de mogelijkheden van circulair inkopen te bespreken!

Bel ons 085-27 35 428 verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

Bestelsysteem / webshop

gekoppeld aan uw administratie

Voor onze klanten hebben we een bestelsysteem die ontwikkeld is om uw administratie zo makkelijk mogelijk te maken. We werken hiervoor samen met Softmaat, specialist in koppelingen met o.a. Exact (online), UNIT4, SAP, Microsoft Dynamics NAV. Daarnaast is er een koppeling met Nocore waardoor de facturen automatisch worden ingelezen en verwerkt.

Bekijk onze producten

Ga naar webshop

Producten ophalen

logo footer

KBL Centrum Circulair Schoonmaken
Berenkoog 53B
1822 BN Alkmaar
Noord-Holland

085-27 35 428

verkoop@kblcirculair.nl

logo KBL

MEDEDELING

Geachte bezoeker van onze websites / Beste klant

I.v.m. het Corona virus en de maatregelen die door de overheid worden genomen zijn heeft KBL ook haar eigen maatregelen genomen.
Omdat schoonmaken van wezenlijk belang blijft, zijn wij gewoon operationeel, echter in een iets andere setting. Wie thuis kan werken, werkt thuis.
Bezoek aan kantoor worden opgeschort en afhaalklanten worden geminimaliseerd

Lees meer...

Social enterprise logo

Scroll naar boven