beoordeling 9,6/10!

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Ook in de professionele schoonmaakbranche komen er steeds meer merken op de markt die zich specialiseren in natuurlijke en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Veel mensen worden zich bewust van het feit dat veel reguliere schoonmaakmiddelen giftige en chemische stoffen bevatten die ze liever niet in hun huis hebben.

Ecologische schoonmaakmiddelen, vaak gemaakt op basis van plantaardige grondstoffen, maken net zo goed schoon als de reguliere middelen. Bovendien zijn deze producten biologisch afbreekbaar en gemaakt op basis van hernieuwbare bronnen. Ook fijn: de producten worden vaak op ecologische wijze geproduceerd, en het verpakkingsmateriaal is of volledig afbreekbaar of wordt actief gerecycled. Energie besparen speelt ook bij de productie van biologische schoonmaakmiddelen een grote rol.

Waarom schoonmaken zonder chemische middelen?

Natuurlijke schoonmaakmiddelen bevatten geen of zo min mogelijk giftige stoffen of schadelijke chemicaliƫn en zijn dan ook veel beter voor de natuur dan al die chemische middelen. Daarnaast is het ook voor de gezondheid van de professionele schoonmakers en de werknemers in kantoren, ziekenhuizen en bedrijven veel beter om zonder chemicaliƫn schoon te maken. De meeste schoonmaakmiddelen die KBL Circulair Schoonmaakcentrum in haar assortiment heeft, hebben meerdere MVO-labels, zoals C2C, het europees Ecolabel of Greendeal. Daarvan voldoen deze producten aan de strengste eisen voor ecologische schoonmaakmiddelen. Deze middelen zijn niet slecht voor het milieu in tegenstelling tot schoonmaakproducten op basis van aardolie.

Waarom wij

KBL helpt u circulair te zijn!

  • Verminder de global footprint
  • Gecertificeerde / ecologische schoonmaakartikelen
  • Deskundig advies
  • Eigen logistieke dienst
  • Eigen technische dienst
  • Retour halen gebruikte verpakkingen en sanitaire supplies
  • Refurbishen werkwagens en hulpmateriaal

Interesse?

KBL helpt u de cirkel rond te maken!

Wij staan u graag bij met deskundig advies. Maak een afspraak om de mogelijkheden van circulair inkopen te bespreken!

Bel ons 085-27 35 428 verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

Bestelsysteem / webshop

gekoppeld aan uw administratie

Voor onze klanten hebben we een bestelsysteem die ontwikkeld is om uw administratie zo makkelijk mogelijk te maken. We werken hiervoor samen met Softmaat, specialist in koppelingen met o.a. Exact (online), UNIT4, SAP, Microsoft Dynamics NAV. Daarnaast is er een koppeling met Nocore waardoor de facturen automatisch worden ingelezen en verwerkt.

Bekijk onze producten

Ga naar webshop

Producten ophalen

logo footer

KBL Circulair Schoonmaakcentrum
Bijlestaal 7
1721 PT Broek op Langedijk
Noord-Holland

085-27 35 428

verkoop@kblcirculair.nl

logo KBL

MEDEDELING

Geachte bezoeker van onze websites / Beste klant

I.v.m. het Corona virus en de maatregelen die door de overheid worden genomen zijn heeft KBL ook haar eigen maatregelen genomen.
Omdat schoonmaken van wezenlijk belang blijft, zijn wij gewoon operationeel, echter in een iets andere setting. Wie thuis kan werken, werkt thuis.
Bezoek aan kantoor worden opgeschort en afhaalklanten worden geminimaliseerd

Lees meer...

Social enterprise logo

Scroll naar boven