beoordeling 9,6/10!

Ook in de professionele schoonmaakbranche komen er steeds meer merken op de markt die zich specialiseren in natuurlijke en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Veel mensen worden zich bewust van het feit dat veel reguliere schoonmaakmiddelen giftige en chemische stoffen bevatten die ze liever niet in hun huis hebben.

Ecologische schoonmaakmiddelen, vaak gemaakt op basis van plantaardige grondstoffen, maken net zo goed schoon als de reguliere middelen. Bovendien zijn deze producten biologisch afbreekbaar en gemaakt op basis van hernieuwbare bronnen. Ook fijn: de producten worden vaak op ecologische wijze geproduceerd, en het verpakkingsmateriaal is of volledig afbreekbaar of wordt actief gerecycled. Energie besparen speelt ook bij de productie van biologische schoonmaakmiddelen een grote rol.

Waarom schoonmaken zonder chemische middelen?

Natuurlijke schoonmaakmiddelen bevatten geen of zo min mogelijk giftige stoffen of schadelijke chemicaliƫn en zijn dan ook veel beter voor de natuur dan al die chemische middelen. Daarnaast is het ook voor de gezondheid van de professionele schoonmakers en de werknemers in kantoren, ziekenhuizen en bedrijven veel beter om zonder chemicaliƫn schoon te maken. De meeste schoonmaakmiddelen die KBL Circulair Schoonmaakcentrum in haar assortiment heeft, hebben meerdere MVO-labels, zoals C2C, het europees Ecolabel of Greendeal. Daarvan voldoen deze producten aan de strengste eisen voor ecologische schoonmaakmiddelen. Deze middelen zijn niet slecht voor het milieu in tegenstelling tot schoonmaakproducten op basis van aardolie.

Interesse?

KBL helpt u de cirkel rond te maken!

Wij staan u graag bij met deskundig advies. Maak een afspraak om de mogelijkheden van circulair inkopen te bespreken!

Bel ons 085-27 35 428 info@kenbschoonmaakcentrum.nl

Maak direct een afspraak

logo footer

KBL Circulair Schoonmaakcentrum
Bijlestaal 7
1721 PT Broek op Langedijk
Noord-Holland

085-27 35 428

info@kenbschoonmaakcentrum.nl

Social enterprise logo

Scroll naar boven