beoordeling 9,6/10!

Groothandel schoonmaakartikelen

Als groothandel in schoonmaakartikelen onderschrijven wij het Nationaal Grondstoffenakkoord. Begin 2017 ondertekenden 180 partijen dit Akkoord. Hierin zijn afspraken gemaakt tussen overheid en bedrijfsleven om al in 2030 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen, fossiele brandstoffen) te gebruiken. Daarnaast is het streven om de Nederlandse economie in 2050 volledig te laten draaien op herbruikbare grondstoffen.

Wat doet KBL groothandel in schoonmaakartikelen?

KBL draagt bij door circulaire schoonmaak middelen te leveren. Samen met onze leveranciers, partners en klanten kijken we naar de mogelijkheden om het totale gamma aan professionele schoonmaakartikelen dat wij leveren circulair in te richten. We leveren Cradle to Cradle (C2C) schoonmaakmiddelen, toiletpapier dispensers, C2C hygiënische sanitaire supplies, papier en dispensers, werkwagens die zijn vervaardigd uit gerecyclede materialen en ook uw stoffer en blik. En we refurbishen schoonmaakmachines, zodat deze weer jaren mee kunnen en niet op de afvalberg eindigen.

Circulaire economie

In een circulaire economie bestaat er geen afval. Grondstoffen worden steeds weer opnieuw gebruik. Fabrikanten houden bij het ontwerp van hun producten al rekening met toekomstig hergebruik. In september 2016 ging het Rijksbrede programma Circulaire Economie van start. In dit programma staat wat we moeten doen om zuiniger en slimmer met grondstoffen, producten en diensten om te gaan. Het bedrijfsleven werkt samen met de overheid aan de overgang naar een circulaire economie in 2050.

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Bij het KBL Circulair Schoonmaakcentrum vindt u een ruim assortiment aan professionele schoonmaakmiddelen en materialen voor de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in en rondom kantoren, scholen, ziekenhuizen en industriële bedrijven. U kunt bij ons ook terecht voor hoge kwaliteit schoonmaak middelen en schoonmaakmachines. Al onze producten, materialen en machines voldoen aan een of meerdere MVO-labels. Daarnaast nemen we gebruikte materialen en lege verpakkingen in en zorgen ervoor dat deze worden hergebruikt. We nemen of kopen gebruikte werkwagens en machines terug en zorgen ervoor dat ze worden opgeknapt en zo hun weg vinden naar een nieuwe gebruiker. Wij streven naar een zo laag mogelijk verbruik van essentiële grondstoffen. Onze groothandel schoonmaakartikelen is een MVO onderneming met ook op de toekomst.

Speciale reinigingsmiddelen

Als leverancier van professionele schoonmaakartikelen met een focus op MVO leveren wij niet alleen milieuvriendelijke schoonmaak middelen maar tegelijkertijd ook de speciale schoonmaakmiddelen voor elk denkbaar materiaal of object. En uiteraard ecologisch, FSC of MVO en van hoge kwaliteit.

Waarom wij

KBL helpt u circulair te zijn!

  • Verminder de global footprint
  • Gecertificeerde / ecologische schoonmaakartikelen
  • Deskundig advies
  • Eigen logistieke dienst
  • Eigen technische dienst
  • Retour halen gebruikte verpakkingen en sanitaire supplies
  • Refurbishen werkwagens en hulpmateriaal

Interesse?

KBL helpt u de cirkel rond te maken!

Wij staan u graag bij met deskundig advies. Maak een afspraak om de mogelijkheden van circulair inkopen te bespreken!

Bel ons 085-27 35 428 verkoop@kblcirculair.nl

Maak direct een afspraak

Bestelsysteem / webshop

gekoppeld aan uw administratie

Voor onze klanten hebben we een bestelsysteem die ontwikkeld is om uw administratie zo makkelijk mogelijk te maken. We werken hiervoor samen met Softmaat, specialist in koppelingen met o.a. Exact (online), UNIT4, SAP, Microsoft Dynamics NAV. Daarnaast is er een koppeling met Nocore waardoor de facturen automatisch worden ingelezen en verwerkt.

Bekijk onze producten

Ga naar webshop

Producten ophalen

logo footer

KBL Circulair Schoonmaakcentrum
Bijlestaal 7
1721 PT Broek op Langedijk
Noord-Holland

085-27 35 428

verkoop@kblcirculair.nl

logo KBL

MEDEDELING

Geachte bezoeker van onze websites / Beste klant

I.v.m. het Corona virus en de maatregelen die door de overheid worden genomen zijn heeft KBL ook haar eigen maatregelen genomen.
Omdat schoonmaken van wezenlijk belang blijft, zijn wij gewoon operationeel, echter in een iets andere setting. Wie thuis kan werken, werkt thuis.
Bezoek aan kantoor worden opgeschort en afhaalklanten worden geminimaliseerd

Lees meer...

Social enterprise logo

Scroll naar boven